7 februari 2014

“EEN TOONBEELD VAN INNOVATIE”

 

ROESELARE - Dat Kris Peeters en zijn team precies het agro-voedingsbedrijf Masselis uitkoos om zijn campagnetoer te starten, is niet toevallig. “Dit bedrijf is een toonbeeld van innovatie, en de innovatieve en ondernemende Vlaming hebben we nodig in alle sectoren”.

“Bedrijven als Masselis zorgen voor een enorm exportaandeel, creëren jobs en brengen gezonde voeding op ons bord. Vlaanderen blijft zonder meer een regio van baanbrekende vakmannen en -vrouwen, met wie we samen kunnen bouwen aan een nieuwe welvaart voor de gezinnen, ondernemingen en verenigingen in Vlaanderen”, aldus nog de Vlaamse minister-president, die tegenover de talrijk opgekomen nationale pers meteen de kritiek pareerde als zou hij zijn regeringswerk in de steek laten om nu al campagne te gaan voeren. “Dit gebeurt enkel op maandag, en we kunnen de agenda's perfect afstemmen. Buiten deze enkele uren werken we keihard verder”. En dat gold meteen ook voor het CD&V-gevolg gevolg dat Kris Peeters bij zich hard : minister Hilde Crevits, lijsttrekker voor het Vlaamse Parlement, staatssecretaris Hendrik Bogaert, lijsttrekker voor de Federale Kamer, en Marianne Thyssen, lijsttrekker voor het Europees Parlement.

Geen sociale afbraak

Met een slogan als ‘In welk Vlaanderen wil u leven ?’ trekt CD&V duidelijk de Vlaamse kaart. “Logisch, als je weet dat, na de zesde staatshervorming, het zwaartepunt van het beleid op Vlaams niveau komt te liggen”, stelt Kris Peeters. “Niet in het minst wat betreft de sociaal-economische hefbomen. Met CD&V werkten we een sociaal-economisch plan uit waarmee we willen bouwen aan economische groei, zonder sociale afbraak. De komende vijf jaar zullen de toekomst van Vlaanderen bepalen, en wij willen die invullen met duidelijke, duurzame en doelgerichte keuzes.” (JRE)

Minister Hilde Crevits wordt het kanon waarmee CD&V naar de West-Vlaamse kiezer trekt voor het Vlaams Parlement. Ze heeft de volle steun en sympathie van de minister-president. (Foto SB)

Categorie: 
 

Volg mij ook via

Foto's op Flickr

www.flickr.com
hilde.crevits' items Go tohilde.crevits' photostream

twitter