9 november 2007

CD&V feest met minister Crevits

 

Op vrijdag 9 november vanaf 19 uur in zaal De Mast (Industrielaan) organiseert de Torhoutse CD&V het feest De Nacht van onze minister.

Het wordt een avond waarop Vlaams minister van Openbare Werken, Energie, Leefmilieu en Natuur Hilde Crevits centraal staat. Ze woont zoals bekend in Torhout en is sinds 28 juni minister.

Tijdens de feestavond zal het plaatselijke harmonieorkest De Jongelingskring, dat het prestigieuze tornooi van het Zwitserse Interlaken gewonnen heeft, optreden en de Torhoutse Proms gestalte geven. Ook de Houtlandse Dixieband zorgt voor muziek.

Voorts zijn er interviews met politieke kopstukken door VRT-journalist Johny Vansevenant voorzien, die in Gent woont, maar uit Lichtervelde afkomstig is. Hij zal praten met Vlaams minister-president Kris Peeters, formateur Yves Leterme en uiteraard Hilde Crevits zelf.

De toegang is voor iedereen gratis. Bij het afgeven van een VIP-kaart ontvangt elk gezin bij de ingang van de zaal gratis drank- en eetbonnen. Er heeft ook een tombola plaats.

 

JS

Categorie: 
 

Volg mij ook via

twitter

Foto's op Flickr

www.flickr.com
hilde.crevits' items Go tohilde.crevits' photostream