21 februari 2014

HOGE GASTEN BIJ CD&V

 

ROESELARE - Vorig weekend kwamen zo'n 200 CD&V- leden en sympathisanten samen voor de traditionele nieuwjaarsontmoeting. Minder traditioneel was de locatie, want voorzitter Klaas Keirse kon de leden en sympathisanten dit keer verwelkomen in één van de winkelpanden op de nieuwe Muntsite.

De opkomst was groot en het feestje werd opgeluisterd door een team van toch wel exclusieve dj's : burgemeester Luc Martens, staatssecretaris Hendrik Bogaert, ex-minister Steven Vanackere en nationaal jongerenvoorzitter Tom Vandenkendelaere. Ook een aantal kopstukken uit de verkiezingslijsten waren van de partij.

De avond begon met een preludebezoek aan ARhus, het nieuwe Roeselaarse kenniscentrum dat nu vrijdag opengaat. In zijn jaaroverzicht van 2013 blikte voorzitter Klaas Keirse terug op de vele activiteiten van CD&V Roeselare: de Toekomstdag, de geslaagde Zomerhappening, de Eindejaarskaravaan, de Goed Gezinde Bordenactie van begin dit jaar,... Hij prees de werking van het Roeselaarse stadsbestuur, bedankte de vele vrijwilligers die zich inzetten om de afdelingswerking mogelijk te maken, en... keek natuurlijk vol vertrouwen uit naar 25 mei, de dag van de verkiezingen.

Daarna was het aan Hilde Crevits om haar feesttoespraak te houden. In haar gekende enthousiaste en joviale stijl had ze het over dromen die uitkomen. Heel toepasselijk, zo vlakbij de nieuwe bibliotheek, want die is een Roeselaarse droom die uitkomt. Net zoals die andere droom aan het station, die werkelijkheid wordt dankzij de goede samenwerking tussen het stadsbestuur, de NMBS, De Lijn & de Vlaamse overheid. “Zo is politiek, het gaat over dromen, en over dromen realiseren...”. (JRE)

Categorie: 
 

Volg mij ook via

twitter

Foto's op Flickr

www.flickr.com
hilde.crevits' items Go tohilde.crevits' photostream