Eddy De Ketelaere is een gelukkig man: \Voor mij is dit een mooie kans\""

29-06-2007

Sinds april en nog tot en met eind juni is Eddy De Ketelaere (CD&V) waarnemend schepen voor Lieselotte Denolf, die zwangerschapsverlof genomen heft en intussen moeder van een dochter Nina geworden is.

""Het ministerschap van Hilde Crevits is uitstekend nieuws voor haarzelf, maar ook voor mij"", stekt Eddy zijn tevredenheid niet onder stoelen of banken. ""Ik kan nu schepen blijven, want door het vertrek van Hilde wordt er een plaats in het schepencollege vacant. Ik heb de voorbije maanden van het schepenambt geproefd, wat me prima bevallen is. Ik heb Hilde van nabij leren kennen en sta paf van de kwaliteit die ze in huis heeft. Yves Leterme heeft de allerbeste kandidate voor de bevoegdheden openbare werken en leefmilieu gekozen!

"

Ik heb Hilde gewaardeerd als een bekwame en gedreven politica. Nu moet het schepencollege zonder haar verder en dat wordt geen eenvoudige opdracht, al zal ik mijn best doen om het onderste uit de kan te halen. Zaterdag komen we bijeen om te kijken hoe de bevoegdheden verdeeld kunnen worden. Ik zou graag sport behouden, maar zal mij schikken naar wat er mij gegeven wordt.

 

JS